ZECE MII DE CĂRȚI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA

ZECE MII DE CĂRȚI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA

 PNL Diaspora începe anul în forță. Astfel, în cadrul programului intitulat „Suntem români, citim românește”, lansat în 2015 de către Tineretul Național Liberal, au fost donate la începutul acestui an peste 10 000 de cărți pentru bibliotecile românești din Spania și Italia.

Acțiunea a fost derulată prin PNL Diaspora și a beneficiat de susținerea organizațiilor liberale românești din Madrid, Motril, Roma și Milano.

Avem bucuria de a-i anunța pe românii din Spania și Italia că, în scurt timp, bibliotecile românești din capitalele acestor două tări, dar și celor din Motril și, respectiv Milano vor primi peste 10 000 de cărți în limba română. Astfel încercăm să aducem o bucurie și miilor de compatrioți care au ales să trăiască în Andaluzia sau Lombardia.
De asemenea, prin această acțiune, PNL probează faptul că programul început de către colegii de la Tineretul Național Liberal nu a fost numai o simplă acțiune de PR, ci este un proiect continuu. Pe această cale îi îndemnăm pe toți colegii, precum și pe românii fără apartenență politică ce vor să aducă o picătură de românism pentru aceia dintre noi care sunt departe de casă și, mai ales, pentru copiii lor, să doneze cărți pentru acest program, a declarat copreședintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL DIASPORA