Cluburile Studențești Liberale (CSL) – membru observator al European Democrat Students

Cluburile Studențești Liberale (CSL) – membru observator al European Democrat Students

„In perioada 24 Februarie – 1 Martie, organizatia CSL Romania, reprezentata de Diana Nicolae, in calitate de Vicepresedinte-Relatii Externe, Alexandru Dobre – Secretar Executiv, Andrei Vasiliu, Lucian Baciuna, a luat parte la evenimentul Găzduit de EDS (European Democrat Students), Winter University, organizat la Bruxelles.

Tema Școlii a fost „Digital Single Market”, conferințele si seminarele desfasurandu-se, in marea lor parte, la sediile Microsoft, Google si PPE din Bruxelles.
In cadrul Working-group-urilor au fost dezbătute rezoluții privind dezvoltarea Pieței Unice Digitale, dezvoltarea sistemului superior de educație in statele membre, precum si promovarea si protejarea drepturilor omului.
Foarte interesantă a fost si intalnirea cu Presedintele PPE, Joseph Daul, care si a exprimat tot sprijinul pentru inițiativele generației tinere.
Succesul pentru CSL Romania a fost obținut in cursul zilei de sâmbăta, cand, in cadrul Consiliului EDS, Organizatia noastra a devenit Membru Observator EDS – conferind posibilitatea ca, in decursul unui an, sa devenim Membru cu drepturi depline. „