COMUNICAT DE PRESĂ: SOLIDARI CU PROTESTATARII

PNL Diaspora se solidarizează cu românii care continuă să ceară demisia lui Victor Ponta în fața ambasadelor României din mai multe țări europene și nu numai.

Reiterăm faptul că Partidul Național Liberal nu mai recunoaște legitimitatea lui Victor Ponta ca prim-ministru în condițiile în care domnia sa este suspect pentru fapte de corupție, evaziune fiscală și spălare de bani și ține prizonier statul român prin majoritatea parlamentară pe care nu ezită să o invoce ori de câte ori are ocazia transformând-o, la nivelul percepției publice, într-o formă de dictatură.

Mulțumim tuturor românilor care cer demisia lui Victor Ponta în stradă. Contrar celor afirmate în repetate rânduri de către domnia sa, politica nu se face numai în parlament. Politica se face și în agora, deaorece fără spațiul public nu ar exista parlamentul și nici noi, politicienii.

În acest sens, reamintim românilor din diaspora că moțiunea de cenzură depusă de către PNL este izvorâtă din umilițele pe care aceștia le-au îndurat la alegerile prezidențiale din toamna anului trecut și că acum a venit momentul să facem un nou pas pe drumul început împreună în 16 noiembrie 2014, a declarat copreședintele PNL Diaspora, Victor Ionescu.

De asemenea, PNL Diaspora dorește să atragă atenția opiniei publice că declarațile reprezentanților actualului arc guvernamental care susțin legitimitatea guvernului PSD-UNPR-PC-Tăriceanu sunt false și că oricât ar încerca să se ascundă în spatele votului popular din 2012 nu există acoperire faptică, deoarece atunci românii au votat cu totul altceva.

Victor Ionescu

Copreședintele PNL Diaspora