Copresedintii PNL Diaspora, in vizita de lucru la liberalii romani din Spania

Copresedintii PNL Diaspora, in vizita de lucru la liberalii romani din Spania

Ieri,  24 octombrie 2015, Comitetul Local Executiv al organizației PNL Diaspora Spania s-a reunit la sediul din Torrejon de Ardoz. La ședintă au participat, în calitate de invitați, cei doi copreședinți ai organizației PNL Diaspora, domnul senator Viorel Badea și domnul Victor Ionescu.

Cu acest prilej, cei doi copreședinți au informat participanții la reuniune asupra stadiului procedurilor de adoptare a proiectului de lege referitor la votul prin corespondență și au evidențiat necesitatea implicării tuturor membrilor PNL Diaspora în procesul de promovare a acestui proiect, corelat cu o acțiune eficace de informare asupra procedurii de înscriere în registrul electoral, în comunitățile de rezidență.

Totodată, domnul senator Badea a prezentat participanților la reuniunea politică din Torrejon de Ardoz decizia Biroului Permanent Național al PNL de susținere a candidaturilor cetățenilor români domiciliați sau rezidenți în străinătate la alegerile locale din 2016 din România. Domnul senator a ținut să sublinieze faptul că Partidul Național Liberal este singurul partid politic din România care își sprijină membrii din diaspora în implicarea efectivă, la nivel local, în activitatea politică.

Domnul Victor Ionescu a venit cu un mesaj de unitate și a prezentat situația politică actuală din România. De asemenea, a adus la cunoștința membrilor PNL din Spania noua organizare politică internă, una mai eficientă, transparentă și mai apropiată de nevoile comunităților de români.

În cadrul ședinței CLEX Spania s-au discutat, de asemenea, chestiuni organizatorice și modalități mai eficiente de implicare a întregii organizații în atingerea obiectivelor Partidului Național Liberal în Spania.

Biroul de presă al PNL Spania