Klaus Iohannis: De altfel de politica avem nevoie! Mai putina galagie si mai multa aplecare asupra problemelor!

Klaus Iohannis: De altfel de politica avem nevoie! Mai putina galagie si mai multa aplecare asupra problemelor!

Discursul președintelui PNL, copreședinte ACL, domnul Klaus Iohannis, susținut în cadrul întâlnirii cu reprezentanții ACL
Tulcea, 12 septembrie 2014

Mulțumesc pentru această frumoasă primire pe care mi-o faceți! Mulțumesc!
Onorate doamne și domni președinți, parlamentari, primari,
Stimate colege, stimați colegi,
Bine v-am găsit, astăzi, aici, în Tulcea!

Recunosc, nu sunt pentru prima dată în Tulcea, dar a trecut mult timp de când am fost aici, și nu se pune politic, asta a fost în vremea dinainte să fiu politician. Dar acum dați-mi voie să intru direct într-o temă politică.

În sală sunteți colegi din fostul, vechiul PDL, din fostul PNL, dar astăzi suntem toți o echipă, echipa Alianței Creștin-Liberale! Noi în această vară am dus la îndeplinire un proiect mare, un proiect politic, fuziunea dreptei. Un mare proiect care, de 25 de ani, a fost discutat, a fost dorit, dar până acum, în special din cauza ambițiilor unor politicieni, nu a fost realizat.

Iată că noi, împreună, am făcut noul mare partid de dreapta. Împreună, și colegii noștri din toată țara, au înțeles că este nevoie de marele partid de dreapta. Noi, cu marele partid de dreapta, în această toamnă, vom câștiga alegerile!

Dar ar fi puțin lucru să înființezi un mare partid de dreapta ca să câștigi o dată alegerile. Este doar prima dată pentru noi! Fiindcă noi vom câștiga alegerile și în 2016, și în 2019, în 2020 și, dacă este posibil, și în 2024!

Articol integral: pnl.ro